Användarvillkor

Här kan du ta del av våra användarvillkor som gäller.

Användarvillkor - Glosor.se

Senast uppdaterat den 2021-01-08.

Glosor.se tillhandahåller en tjänst där du som användare (lärare eller förälder) kan skapa övningar och prov. Du som användare (elev) kan ta det av övningar och prov genom att träna och besvara frågor som en lärare eller förälder skapat. Användaren kan vara privatperson, offentlig verksamhet, företag eller dylikt.

Genom att registrera ett konto på Glosor.se anses användaren ha accepterat användarvillkoren.

Användaren samtycker till att Glosor.se behandlar de personuppgifter som användaren har tillhandahållit i samband med användandet av vår tjänst. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande så länge det är nödvändigt för att kunna leverera våra tjänster.

En användare som är registrerad som lärare eller förälder godkänner även att glosor.se skickar ut ett nyhetsbrev då- och då med information om förändringar, nyheter och tips gällande glosor.se. Nyhetsbrevet skickas ut max 2 gånger i månaden.

Du som är under 18 år behöver målsmans godkännande för att få bli medlem på Glosor.se och använda våra tjänster.

Endast den person som har registrerat sig hos Glosor.se får bruka våra tjänster. Att lämna ut användarnamn och lösenord till någon annan är inte tillåtet. Glosor.se har rätt att omedelbart stänga av en användare som inte följer dessa villkor.

Vid misstanke om missbruk av våra tjänster på Glosor.se kommer användaren att omgående få sitt konto avslutat.

Glosor.se har rätt att stänga ner vår tjänst och webbplats utan förvarning för underhåll eller annan driftteknisk verksamhet. Vår tjänst tillhandahålls utan några garantier och vi reserverar oss för eventuella fel och avbrott.

Glosor.se ansvarar inte för skador som uppstår ur eller på annat sätt är relaterade till användandet av våra tjänster.

Glosor.se har rätt att när som helst ändra, lägga till eller ta bort delar i användarvillkoren. Det är användarens ansvar att informera sig och ta del av de ändringar som sker på denna sida, användarvillkoren. Genom att forsätta använda Glosor.se anses du acceptera de nya villkoren.